Cosul meu

Produse second hand

Produse second hand.

In categoria produse second hand gasiti produse electrice si electronice in regim de consignatie.

Aceste produse beneficiaza de o garantie de 30 zile conform legilor in vigoare.

Produsele sunt verificate si testate inainte de a fi expuse spre vanzare pe site. Orice defect depistat pe parcursul testarilor determina excluderea punerii in vanzare a produsului respectiv.

Toate produsele expuse spre vanzare, in categoria produse second hand,vor fi fotografiate in magazinul nostru,si nu vor fi folosite poze preluate din internet sau alte surse.Toate pozele expuse sunt ale produsului respectiv.

Sc Maracana Impex srl asigura cumparatorului un termen de returnare fara invocarea unui motiv de 30 zile calendaristice. Nu se vor accepta retururile in acest termen daca produsele prezinta urme notabile de uzura(fata de data cand a fost cumparat). In cazul aparatelor foto digitale returul este refuzat daca numarul de declansari depaseste cu 300 fata de cele cu care aparatul a fost vandut.

In rubrica produse second hand veti gasi produse electronice(amplificatoare,amplitunere,lcd,pick-up,boxe,deck,minidisc,cd player,pitch dj,dvd,radio,microfoane,si alte aparate)computere,lumini disco si lasere,boxe si difuzoare,aparatura audio video pentru auto sau home,copiatoare,televizoare,aparate foto,etc.

Pentru mai multe detalii privind regulile si vanzarea produselor in regim de consignatie puteti vizualiza in pagina principala a site-ului,jos in partea stanga sectiunea"mai multe informatii","page 2".