Cosul meu

Declaratia de Confidentialitate

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

Site-ul nostru a luat la cunostinta ca securitatea informatiilor dumneavoastra pentru utilizarea acestora pe pagina de internet este importanta. Protectia datelor dumneavoastra este luata foarte in serios. De aceea, este foarte important de stiut ce informatii mentinem si ce informatii stergem. Cu aceasta declaratie de confidentialitate dorim sa va informam asupra masurilor noastre de securitate.

COLECTAREA INFORMATIILOR

Puteti utiliza site-ul nostru de internet fara a va declina identitatea. Nu vi se impune sa ne furnizati informatii personale pentru a utiliza site-ul nostru de internet, exceptie facand furnizarea unui produs sau serviciu la cererea dumneavostra. Cand utilizati site-ul nostru de internet, este posibil ca anumite informatii sa fie stocate din diverse motive de securitate.

Aceste informatii pot include, site-ul de internet utilizat ca legatura catre pagina noastra. Noi utilizam informatiile in scop statistic, dar pastrand anonimatul fiecarui utilizator in parte in asa fel incat persoana respectiva sa nu poate fi identificata. In cazul in care informatiile dumneavoastra personale sunt puse la dispozitie unei terte parti pentru furnizarea de produse sau servicii la cererea dumneavoastra, sau in alte scopuri autorizate de dumneavoastra, ne bazam pe mijloace tehnice si organizatorice pentru a ne asigura ca procedurile de securitate a informatiilor sunt respectate.

COLECTEREA SI PROCESAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Noi colectam informatii personale doar atunci cand dumneavoastra ni le furnizati, prin inregistrarea, completarea formularelor sau a emailurilor, ca fiind parte dintr-o comanda pentru un produs sau serviciu, din cererile pentru materialele comandate sau in situatii similare, cand ati ales sa ne furnizati informatii. Baza de date cat si continutul acesteia ramane la compania noastra stocata in calculator pe servere, ce raman in proprietatea si responsabilitatea noastra. Informatiile dumneavoastra personale nu vor fi divulgate de catre noi sau agentii nostri catre o terta parte, decat daca avem consimtamantul dumneavoastra. Ne vom mentine controlul si responsabilitatea pentru datele personale furnizate de dumneavoastra.

SCOPURI PENTRU UTILIZARE

Informatiile colectate vor fi utilizate doar in scopuri pentru punerea la dispozitie a produselor sau a serviciilor sau in alte scopuri pentru care v-ati dat consimtamantul, exceptand cazurile in care legea nu permite.

DREPTURI DE ACCESARE SI CORECTARE

Sunteti indreptatiti sa revizuiti si sa modificati orice informatie personala stocata in sistemul nostru, in cazul in care considerati ca nu mai este actuala sau corecta. Trimiteti doar un email la adresa noastra de pe site.

DURATA INFORMATIILOR

Mentinem informatiile dumneavoastra atata timp cate este necesar pentru noi pentru a va pune la dispozitie serviciul, pe care l-ati cerut sau pentru care v-ati dat consimtamantul, exceptand cazurile unde legea nu permite (ex. in cazul unui litigiu in asteptare).

COPII

Pentru protectia copiilor, nu colectam, procesam sau utilizam pe pagina noastra de internet informatii de la persoanele ce nu au implinit varsta de 18 ani, fara acordul prealabil al reprezentantului sau legal. Reprezentantul legal are dreptul, la cerere, sa vada informatiile furnizate de copil si/sau sa ceara ca acestea sa fie sterse.

CONTACTE

Pentru orice probleme, intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati prin telefon sau email.

Back