Cosul meu

Accesorii auto

Accesorii auto

In aceasta categorie de produse veti gasi cam totul in materie de produse pentru masina.Accesoriile auto cuprind aproximativ 300 de produse.

In rubrica accesorii auto gasiti:mufe si adaptoare pentru casetofoane,cd,dvd,radio auto,adaptoare de antene radio si antene tv,antene pentru navigatie,becuri pentru faruri,pozitii,interior si exterior,leduri,benzi cu leduri,cabluri de boxe si instalare statie de amplificare cat si statii CB,cabluri legatura din casetofon la statie,casete adaptoare cu fir.

In rubrica acesorii auto mai gasiti si chei pentru demontarea diferitelor aparate audio de diverse marci(vw,audi,ford,etc)clesti alimentare curent,difuzoare auto,fm transmitere simple dar si cu bluetooth,invertoare curent de la 12v la 220 v,incarcatoare auto pentru telefoane dar si laptop,televizor,etc.

De asemenea in categoria accesorii auto mai puteti gasi o gama larga de mufe si adaptoare pentru difuzoare si aparate audio,multiplicator priza auto,sigurante auto toate modelele,suport navi sau tableta,alimentare bricheta tableta.